preloader
nlfr

Over Xenex

Xenex biedt u een volledig en coherent assortiment doorheen verschillende productcategorieën. Reeds 25 jaar verdelen we in België een breed pakket aan verlichting, elektrisch installatiemateriaal en ventilatiesystemen. De hierdoor uitgebouwde partnerships resulteren in een optimale productselectie en ontwikkeling voor deze markt.

In onze assortimenten bieden we op exclusieve basis verschillende alternatieve merken aan. Deze onderscheiden zich door een uitstekende kwaliteit, gecombineerd met assertieve prijspunten. Met onze merkportfolio dekken we de volledige markt af: van de professionele installateur tot de klassieke doe-het-zelver. Onze opgebouwde expertise doorheen de jaren zorgt ervoor dat u voor al uw projecten de correcte input en het juiste advies krijgt. In ons uitgebreid assortiment komen alle stijlen, vormen, formaten en kleuren aan bod. Daarnaast zoeken we steeds de meest efficiënte en snelle manier om uw goederen te bezorgen.

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Ons team van enthousiaste medewerkers staat steeds voor u klaar.
Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat wij u verder kunnen begeleiden in de zoektocht naar het voor u meest geschikte product.

Ons aanbod